Descriere Alexandra Sabau

Sunt absolventă a Colegiului Național „Iosif  Vulcan” din Oradea și a Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Am ales să lucrez în acest domeniu datorită afinitații pe care o am față de toți copiii pe care îi întâlnesc. Mă fascinează și iubesc puritatea lor, sinceritatea și faptul că sunt imprevizibili și surprinzători în orice moment. Un alt motiv este satisfacția pe care o am la sfârșitul zilei pentru ceea ce reușim să realizăm împreună. Îmi place ideea de a contribui la creșterea armonioasă și dezvoltarea creativă a copiilor încă de la primii pași.

Procesul de educație a copilului este esențial pentru formarea sa ca adult echilibrat și fericit, deci, consider că micuții trebuie înzestrați cu cât mai multe abilități care să îi ajute în viață.

Obișnuiesc să îi încurajez frecvent și să le ofer siguranță printr-o afecțiune necondiționată, deoarece acest lucru le dă curaj în a se manifesta natural și în a-și valorifica întregul potențial.

Partea frumoasă în acest domeniu este că nu doar copiii au de învățat de la noi. Să fii fericit fără motiv, să fii mereu curios și să nu-ti fie teamă de a ieși din tipare sunt doar o parte din lecțiile valoroase pe care le putem învăța, la rândul nostrum, de la aceștia.