Descriere Olga Melnicova

Viata nu este despre a astepta sfarsitul furtunii ci despre a invata sa dansezi in ploaie! Vivian Greene

Dansul a facut mereu parte din viata mea.

Sub indrumarea mamei mele am facut primii pasi in baletul clasic iar ulterior am continuat cu dansul sportiv in cadrul caruia am progresat pana la nivelul de performanta.

Am participat cu entuziasm la diferite finale ale competitiilor nationale si internationale unde a trebuit sa invat sa fac fata emotiilor si presiunilor din concurs, ceea ce m-a intarit ca om si m-a modelat ca profesionist.

Fiind la randul meu doar un copil, de la varsta de 13 ani am inceput sa predau si sa lucrez cu copii mai mici decat mine si aceasta experienta mi-a adus multe satisfactii si impliniri prin rezultatele pe care ei le-au obtinut in competitiile de dans sportiv..

In cadrul Academiei de Muzica, Teatru si Arte plastice mi-am aprofundat cunostiintele de Balet clasic, Jazz, Dans contemporan, Dans popular si Dans sportiv, absolvind cu profesia de Coregraf si Maistru de balet.

Oportunitatile nu au intarziat sa apara si am avut ocazia sa coordonez si sa coregrafiez trupe de balet pe diferite vase de croaziera.

Dansul m-a adus mereu in mijlocul oamenilor, dansul mi-a oferit diferite oportunitati de cunoastere, dansul m-a ajutat sa exprim ceea ce de multe ori nu se poate exprima prin cuvinte. Dansul m-a invatat ce inseamna disciplina, ce inseamna competitia dar si spiritul de echipa. 

Este o placere sa lucrez cu copiii si sa le transmit cunostiintele mele de dans. Invat mult de la ei si asta m-a determinat sa cresc ca om si ca mama.

Cred ca dansul poate ajuta foarte mult la dezvoltarea armonioasa atat a trupului cat si a sufletului!