Descriere Ana Groza

Provin dintr-un orășel mic numit Horezu înconjurat de munți și dealuri. Oradea a devenit “acasă” acum patru ani și pot spune că a fost cea mai bună alegere.

Am absolvit Facultatea de Litere, secția Română- Engleză în cadrul Universității Babeș -Bolyai din Cluj Napoca. Totodată am absolvit Masterul de Management Cultural din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În acest moment sunt studentă a Facultății de Științe Socio-Umane, secția Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, Universitatea din Oradea.

Am lucrat în cadrul unei grădinițe încă din timpul facultății și am știut din acel moment că acesta va fi drumul meu. Totodată am avut ocazia de a-mi completa experiența într-o grădinitiță internațională cu caracter bilingv din Germania, timp de aproape 4 ani. A fost locul în care am reușit să îmi lărgesc orizontul educațional și să mă dezvolt profesional.

Cred foarte mult în conceptul de respect și consider ca este esențial în relația mea cu copiii. Aceștia trebuie încurajați să fie cât mai creativi și deschiși către nou. Ei sunt cei care ne învață și ne motivează să zâmbim și să încercăm până vom reuși.