Descriere Veronica Dubovan

Am crescut la țară, m-am bucurat din plin de natură, de pădure, apă curgătoare, animale și păsări, de ritmul vieții simple și bogate sufletește. În continuare acolo sau în mijlocul naturii îmi găsesc refugiul și îmi încarc bateriile.

În ceea ce privește formarea mea profesională, am avut deschiderea de a cunoaște și studia diverse domenii din cadrul Universității din Oradea, specializările Istorie-Geografie și Științe Economice, însă plăcerea și dragostea pentru copii m-a determinat să-mi dedic zece ani în educarea și instruirea lor, ca și profesor de geografie. În această perioadă am putut observa cum ,,fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care îl câștigăm,, (Victor Hugo) sintagmă cu care am rămas în crez. Ocazia de a lucra și în învățământul special, mi-a îmbogățit experiența de viață contribuind la dezvoltarea mea personală. Dezvoltarea abilităților sociale, exersarea și dezvoltarea inteligenței socio-emoționale, empatia sunt doar câteva caracteristici amintite care pot descrie cel mai bine portretul meu în urma experienței trăite în acest cadru.

La Joyful Learning am oportunitatea de a-i învăța pe copii abilitățile de viață, pe care le consider cele mai importante în pregătirea lor. Consider că timpul investit în copiii de azi reprezintă fereastra prin care privim la viitorul de mâine, de aceea motivația mea este să clădesc frumos prezentul, să particip activ la formarea copiilor pentru viață și pentru un viitor mai sănătos.