Descriere Denisa Șandor

Încă de mică visam să devin medic, să vindec oameni, să îi ajut și să le fiu alături când au nevoie. De aceea am optat pentru liceul  ”Aurel Lazăr” din Oradea, profil biologie-chimie. La finalul clasei a 12-a am realizat că vocația mea era în continuare îndreptată spre a schimba ceva, a ajuta oamenii, dar nu ca medic, ci ca educatoare.

Din acest rol, le pot stimula şi întreţine copiilor curiozitatea pentru lucruri noi, le pot modela comportamentele sociale, le pot întări încrederea în forţele proprii şi îi pot ajută să îşi găsească identitatea, astfel simt că îi ajut să se dezvolte armonios. Consider că unul din cele mai mari avantaje ale acestei meserii este faptul că în fiecare zi pot să mă oglindesc în ochișorii copiilor, să ma evaluez și să fiu într-o continuă schimbare spre autoperfecționare.

În timpul liber îmi place să ascult muzică și să citesc, consider că este cel mai bun mod de a mă relaxa și deconecta de la rutina zilnică. Îmi place să mă plimb, să călătoresc în locuri diferite și să aflu cât mai multe lucruri despre culturile, tradițiile altor țări. Am făcut handbal de performanță timp de opt ani, ceea ce m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea personală. Consider că sportul este foarte important pentru o dezvoltare armonioasă, încă de la vârste fragede. Sunt o persoană energică, calmă atunci când este nevoie, spontană, creativă, mă pot adapta cu ușurință la situații neprevăzute, răbdatoare, dinamică, prietenoasă, empatică, îmi place să ofer ajutor persoanelor care au nevoie, sunt un bun ascultător și consider că lucrez foarte bine în echipă, îmi place să fiu mereu înconjurată de prieteni, persoane dragi sau copii.