Locație

str. Bradului, nr. 24, Oradea, România

Telefon

0744 522 970

E-mail

contact@joyfullearning.ro

Pentru orice întrebare legată de programele noastre, vă rugăm să ne contactați. Completați formularul alăturat și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Feedback-ul părinților ai căror copii au frecventat programul nostru

  „Din punctul meu de vedere este grădinița ideală, care reușește să stimuleze și să capteze atenția copiilor, le obține colaborarea fără reflexe „pavloviene”, pe care le consider dăunătoare (sistemul de buline de exemplu, sistemul de pedeapsă și recompensă). Am observat la copilul meu o evoluție semnificativă de când frecventează grădinița. Apreciez de asemenea preocuparea pentru petrecerea timpului în aer liber pe orice fel de vreme, lucru care stimulează imunitatea copiilor și îi ajută să fie mai sănătoși. A trăi sănătos, a crește sănătos din toate punctele de vedere – fizic, psihic și mental reprezintă o preocupare de bază pe care, ca medic, o apreciez foarte mult. Eu mă bucur foarte mult că există și că am reușit să ofer copilului șansa de a crește și de a fi educat cu dragoste, blândețe și empatie, cu activități diverse care să-l stimuleze pe toate planurile și să-l ajute să-și dezvolte abilitățile.”

  — Bianca, mama lui Dragoș, 7 ani

  „Când se împletesc cunoștințele acumulate continuu, cu folosirea a ceea ce e mai bun din diferitele metode educaționale neconvenționale și la acestea se adaugă iubirea atunci iese ceea ce faceți voi. Eu apreciez foarte mult respectarea nevoii copilului pentru un anumit ritm de acumulare a cunoștințelor, respectul pentru natură și activitățile specifice vârstei, joacă, veselie, bucurie. Vă mulțumesc din suflet tuturor!”

  — Ramona, mama lui Alex, 6 ani

  „Încă din prima zi am pășit cu încredere în căsuța aceasta drăguță și mă bucur că acum, la aproape un an de atunci pot sa afirm cu inima deschisă că e mai mult decât m-am așteptat. Echipa care se ocupă de copilași e grozavă, sunt de-a dreptul minunate fetele, dăruite muncii lor, calde, pozitive, foarte foarte  creative, bine pregătite….și lista poate continua la nesfârșit. Aici am învățat și eu de la ele spontan câteva metode eficiente de a mă relaționa cu copilul meu. Tot aici adaptarea la mediul nou în care intra copilul se face treptat, parintele având posibilitatea sa fie prezent lângă copil pana când acesta simte ca poate sa rămână cu încredere în noua lui căsuța. Am observat de asemenea ca situațiile mai puțin plăcute care inevitabil mai apar sunt tratate pozitiv și sunt transformate în bune ocazii de învățare pentru copii și asta mi-a plăcut mult. Învățarea se face natural pornindu-se de la interesele copilului (ceea ce mare lucru), se folosesc multe materiale din natură și se pune accentul pe formarea abilităților de viață. Ieșirile zilnice atât de benefice copiilor sunt nelipsite. Mă bucur enorm că am ales această grădiniță, le sunt recunoscătoare și le urez succes pe mai departe!”

  — Laura, mama lui Dragoș, 6 ani