Calendar de Advent

Bun venit în lumea magică a „Cufărului cu Povești și Activități de Iarnă”!

🎄 Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, oferind o oportunitate unică de a transforma așteptarea într-o călătorie captivantă pentru întreaga familie!

1 Ghirlanda cu 24 de Carduri Feerice: Oricare dintre cele 24 de carduri te transpun în lumea fascinantă a iernii și te apropie de Sărbătoarea Nașterii Pruncului Iisus.

24 de Povești Video Pline de Magie: Fiecare zi aduce o poveste nouă, citită cu dragoste de doamnele de la Joyful. De la tradiții de iarnă la lecții de prietenie și recunoștință, fiecare videoclip reprezintă o călătorie unică în lumea poveștilor.

24 de Provocări Educative: Stimulează creativitatea și gândirea critică a copiilor cu provocări adaptate vârstei lor, pe care le veți descoperi împreună la finalul poveștilor. O modalitate distractivă și educativă de a petrece timpul împreună.”

Potrivit pentru Toate Vârstele: De la 3 la 99 de ani, „Cufărul cu Povești de Iarnă” aduce bucurie în inimile tuturor.

Timp de Calitate cu Cei Dragi: Creează amintiri prețioase petrecând timp de calitate cu familia înainte de Crăciun.

Bucurie Zilnică în Sufletul Fiecărui Copil: La fiecare miez de noapte, o nouă fereastră se deschide, revelând povestea zilei și creând o anticipare plină de magie pentru cei mici.

Odată cu achiziționarea calendarului, vei primi acces la 24 de video-uri, un kit complet cu instrucțiuni pentru provocările zilnice, o cărticică de recunoștință și o cărticică de rețete, oferindu-vă toate instrumentele necesare pentru a crea amintiri prețioase și a aduce bucurie în sufletele copiilor. 

Contribuie la Campania de strângere de fonduri pentru educația Joyful Learning: Cu doar 10 lei pe zi, transformi fiecare zi într-o experiență magică pentru cei mici și cei mari. 

*********************************

🌟 Aceasta acțiune face parte din campania de strângere de fonduri a Asociației Joyful Learning pentru a  contribui la misiunea noastră de a aduce educație cu bucurie în viețile copiilor.Comandă acum „Cufărul cu Povești și Activități de Iarnă” și transformă așteptarea Crăciunului într-o călătorie de bucurie și educație pentru întreaga familie.

Dacă ați achiziționat deja acest produs, vă puteți conecta aici.