Descriere Eugenia Drăgoi

Eugenia Drăgoi, artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din anul 2010, fost educator Waldorf, actualmente pensionară și bunică.

„Cu copiii din grădiniță lucrez săptămânal două ateliere de pictură ud-pe-ud, o tehnică specifică pedagogiei Waldorf. Această tehnică contribuie la sensibilizarea copiilor în privința ființei culorilor, la pregătirea mâinii pentru scris. Fiecare activitate este însoțită de cântece, jocuri de degete și povești. De asemenea, organizez ateliere pentru părinți în vederea creerii de jucării din materiale naturale. 

Uneori particip la comisia metodică a educatoarelor din Grădinița Joyful Learning unde am bucuria de a transmite din cunoștințele mele, colegelor aflate la început de drum în această profesie. Specificul dezvoltării copiilor,  elemente din Pedagogia Waldorf, jocuri muzicale și cântece, organizarea serbărilor școlare sunt câteva dintre temele dezbătute de noi în cadrul întâlnirilor lunare ale educatoarelor.”
 
Doamne Jeni, cum îi spunem cu totii, a înregistrat de-a lungul timpului șapte cd-uri muzicale cu cântece pentru nivelul de vârstă 0-10 ani, cu subiecte legate de universul copilăriei, materiale care acum vin în folosul educatoarelor, părinților și bineînțeles,  a copiilor.