Descriere Loredana Bogdan

Loredana Bogdan – educatoare

Sunt o persoană sociabilă căreia îi plac călătoriile, plimbările în natură, muzica și dansul, documentarele științifice legate de tot ceea ce înseamană Universul, planeta Terra, natura, viețuitoarele planetei și noi ca oameni. În timpul liber îmi place să gătesc sau să creez unele decorațiuni pentru casă. Unul dintre principiile care ma ghidează în viață este cel al echilibrului, încerc mereu să găsesc un echilibru între viața personală și cea profesională.

Dragostea de copii și jocurile copilăriei mele, în care deseori jucam rolul educatoarei sau învățătoarei, au constituit motivele înscrierii mele la liceul pedagogic pentru a deveni educatoare/învățătoare sau cum îmi place mie să spun formator de oameni, deoarece sufletele acestea gingașe de copii pe care îi formezi azi vor deveni “oamenii de mâine”. Sunt absolventă a Colegiului Național „Iosif Vulcan”, specializarea Învățători-Educatori și a Facultății de Geografie, Turism și Sport din cadrul Universității Oradea

Ca educatoare îmi doresc ca împreună cu copiii să descoperim această frumoasă lume și să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități, jocuri, diverse experiențe menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice; menite să îi dezvolte multilateral – pe plan fizic, psihic, social, emoțional. În tot acest timp, toate acestea vor fi puse într-o „trăistuță” care va însoți copilul de-a lungul vieții sale. Mă bucură rolul de călăuză al acestor copilași, pe drumul nimit “viață”, drum pe parcursul căruia descopăr și învăț multe, la rândul meu.