Descriere Olga Melnicova

„Viața nu este despre a aștepta sfârșitul furtunii ci despre a învăța să dansezi în ploaie!” Vivian Greene

Dansul a făcut mereu parte din viața mea.

Sub îndrumarea mamei mele am făcut primii pași în baletul clasic, iar ulterior am continuat cu dansul sportiv în cadrul căruia am progresat până la nivel de performanță.

Am participat cu entuziasm la diferite finale ale competițiilor naționale și internaționale unde a trebuit să învăț să fac față emoțiilor și presiunilor din concurs, ceea ce m-a întărit ca om și m-a modelat ca profesionist.

Fiind la rândul meu doar un copil, de la vârsta de 13 ani am început să predau și să lucrez cu copii mai mici decât mine și această experiență mi-a adus multe satisfacții și împliniri prin rezultatele pe care ei le-au obținut în competițiile de dans sportiv..

În cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte plastice mi-am aprofundat cunoștiintele de Balet clasic, Jazz, Dans contemporan, Dans popular și Dans sportiv, devenind în urma absolvirii acesteia, Coregraf și Maistru de balet.

Oportunitățile nu au întârziat să apară și am avut ocazia să coordonez și să coregrafiez trupe de balet pe diferite vase de croazieră.

Dansul m-a adus mereu în mijlocul oamenilor, dansul mi-a oferit diferite oportunități de cunoaștere, dansul m-a ajutat să exprim ceea ce de multe ori nu se poate exprima prin cuvinte. Dansul m-a învățat ce înseamnă disciplina, ce înseamnă competiția dar și spiritul de echipă. 

Este o plăcere să lucrez cu copiii și să le transmit cunoștiințele mele de dans. Învăț mult de la ei și asta m-a determinat să cresc ca om și ca mamă.

Cred că dansul poate ajuta foarte mult la dezvoltarea armonioasă atât a trupului cât și a sufletului!